top of page

Interactief zeilen en coaching op maat

Een boot kopen gaat makkelijk…

Je gaat voor een droom, die je met een beetje trots wil delen met velen en waarvan je jaren wil genieten.

Ervaring op je schip door het water is echter geen pakket dat je als een optie op je boot kan bijbestellen. De opbouw van “bootervaring” vraagt veel tijd, die de meeste nieuwe booteigenaars onvoldoende hebben. Een dag aan boord wordt daardoor vaak een “avontuur” voor eigenaar en genodigden, waarvan de afloop niet altijd goed werd ingeschat.

Het team van Sailors4Events zet je ultieme ambitie om in realiteit doordat ze opgebouwde ervaring op een snelle en efficiënte manier doorgeeft aan nieuwe zeilboot-eigenaars.

Sailors4Events biedt yacht coaching aan, complementair aan theoretische of praktische opleidingen. Het begint daar, waar voor de meeste kajuit zeilers de opleiding afgerond werd. Het leert je kennis omzetten in ervaring, geeft je vertrouwen in wat je zo graag zou willen kunnen en maakt je bewust van al de dingen waar je eens op het water, moet op letten.

In drie coaching modules biedt Sailors4Events de leidraad om praktische kennis aan boord en door het water meer vorm en zekerheid te geven voor nieuwe schippers. 

Ontdek het plezier van meer kennis en ervaring op het water, die jou een betere garantie bieden naar het engagement dat je neemt als schipper voor je passagiers.

bb1_captains of industry_020914_250.jpg
bottom of page