top of page

Ons team

Sailors4Events is een organisatie die professionele charterzeilers groepeert onder één dak. De zeilers zijn partners in de organisatie en beschikken over een eigen modern “state of the art” zeilyacht tussen de 40 en de 60 voet. Charteropdrachten worden door de organisatie met kennis van zaken en stijlvol uitgevoerd, door uitsluitend daarvoor opgeleide en gecertificeerde schippers.

Sailors4Events onderscheidt zich in deze aanpak van andere spelers in de sector en garandeert hierdoor een maximale veiligheid voor haar klanten, het zij voor een kleine groep van 6 passagiers of voor een team van meer dan 50 personen. Sailors4Events biedt nautische ontspanningsactiviteiten aan die het team van de opdrachtgever bijblijven in beleving en ervaring, en die het verschil maken op het terrein van de nautische educatieve recreatie.

De zeilyachten binnen de vloot van Sailors4Events zijn minimum 40 voet lang (12,5 meter) en gaan tot 60 voet (19,50 meter), met plaats voor 8 tot 12 passagiers.

 

Sailors4Events biedt haar opdrachtgevers:

Prioriteit in haar set-up voor uw comfort en veiligheid, over het ganse traject van het project.

Een All-Around team van Partners en Yachtschippers binnen haar organisatie, die uw genodigden te woord staan in de Nederlandse, Franse of Engelse taal. Yachtcharters met vertrek of aankomst over gans de Belgische, de Nederlandse Zeeuwse of de Noord Franse kust, inclusief de havens van de Westerschelde

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
bottom of page